Arnhemse kunstenaar Wies Jansen bij boekhandel ONGERIJMD.

{

Van 3 april t/m 21 mei exposeert de Arnhemse kunstenaar Wies Jansen in boekhandel ONGERIJMD.

Wies Jansen staat midden in de werkelijkheid van elke dag en neemt alles om zich heen zo goed mogelijk waar. Maar zij heeft ook een rijke fantasie. Ze ervaart overal het Mysterie, maar kan het niet benoemen. Dit speelt een grote rol in haar leven. Ze ervaart het vooral in de werkelijkheid om zich heen.

Soms noemen mensen haar werk magisch realistisch, maar dat is niet helemaal juist. Haar werk is meestal realistisch, maar beeldt soms ook iets mysterieus uit. Want zo ziet zij de werkelijkheid.

Wies Jansen is geboren in Rotterdam, opgegroeid in Den Haag en Brussel en heeft haar studie gedaan op de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Ze is lid van het Genootschap Kunstliefde. In België heeft zij de Piet van Engelenprijs gewonnen. Ze heeft veel geëxposeerd en opdrachten uitgevoerd, o.a. een decor van 16 panelen voor theatergroep De Kern.

De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van boekhandel ONGERIJMD (Nieuwstad 38): dinsdag/woensdag/vrijdag: 10.00-18.00 uur, donderdag 10.00-21.00 uur, zaterdag 10.00-17.00 uur, koopzondag 12.00-17.00 uur (maandag gesloten).

Op zondag 11 april van 14.00 – 16.00 uur is Wies Jansen in ONGERIJMD aanwezig. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je de expositie bekijken en Wies jouw reactie geven.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemse kunstenaar Wies Jansen bij boekhandel ONGERIJMD."

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*