Skaten tijdens de sportweek

Tijdens de opening van de sportweek op zaterdag 17 april zijn de vrienden van Arnhem Night Skate (oftewel ANS) aanwezig op de sportmarkt bij het gemeentehuis. Iedereen is van harte welkom voor informatie, een remclinic of gewoon om een stukje te skaten, waarbij je gebruik kunt maken van leenskates of eigen skates.

Zondag 18 april gaan de vrienden van ANS een mooie recreatieve skate-tocht rijden in de omgeving van Arnhem. Deze tocht is voor iedereen toegankelijk die zich op skates of skeelers kan voortbewegen. Er is voldoende begeleiding aanwezig om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan en tussendoor wordt ook een pauze gehouden. ANS verzamelt om 14.00 uur op het plein bij café DUDOK en deelname is gratis. (Bij nat wegdek kan de skatetocht helaas niet doorgaan.)

Je kunt ook op vrijdagavonden met ANS mee skaten, geheel gratis en vrijblijvend zolang je kunt remmen. Elke vrijdagavond, met droog wegdek, verzamelen de vrienden van ANS om 20.00 uur op het plein bij café DUDOK.

Bezoek de vrienden van ANS tijdens de sportmarkt op zaterdag 17 april bij het gemeentehuis, of neem een kijkje op arnhemnightskate.hyves.nl of op de website arnhemnightskate.nl

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Skaten tijdens de sportweek"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*