Montessorischool met 2 teams in finales schoolvoetbal Arnhem

De Arnhemse Montessorischool staat zondag 18 april a.s. in Gelredome voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse-Roda JC met 2 teams in de finales van het schoolvoetbal in Arnhem. Zowel bij de jongens als de meisjes kwam de Montesorrischool als winnaar uit de bus van Arnhem-Noord. De tegenstanders komende zondag zijn de Pieter de Jongschool en de Troubadour, respectievelijk het winnende jongens- en meisjesteam uit Arnhem-Zuid.

{title}

Deze teams gaan uitmaken wie zich uiteindelijk ‘Schoolvoetbalkampioen van Arnhem’ mag noemen. De meisjesfinale begint om 12.40 uur, de jongensfinale vindt aansluitend plaats.

Aan de editie van het schoolvoetbalkampioenschap zijn dit jaar op 24 maart ruim 200 teams begonnen op de diverse sportvelden in de stad. De organisatie was in handen van Sportbedrijf Arnhem in samenwerking met vrijwilligers van Arnhemia, Arnhemse Boys, AZ 2000, Eendracht, Eldenia, ESA, ESCA, FC Presikhaaf, De Paasberg en SML. De finalewedstrijden zijn woensdag 7 april jl. gespeeld op de velden van Eldenia, waar de overwinning op gepaste wijze werd gevierd met een heuse beker en de kinderchampagne onder luid gejuich rijkelijk vloeide.

De teams die zondag winnend het Gelredome verlaten, gaan door naar de regiofinales van het schoolvoetbal op woensdag 28 april in Wageningen. Diezelfde dag spelen meer dan 250 teams uit de groepen 3 tot en met 6 hun wedstrijden om poulewinnaar te worden.

(Op de foto, de Montessorischool voor het begin van de laatste wedstrijd)

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Montessorischool met 2 teams in finales schoolvoetbal Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*