Juwelier Helldorfer Presikhaaf benoemd als praktijkopleidingsbedrijf

De op winkelcentrum Presikhaaf gevestigde Juwelier Helldorfer, is door de SVGB kennis- en opleidingencentrum benoemd als praktijkopleidingsbedrijf.

De SVGB is het kennis- en opleidingscentrum voor uniek vakmanschap. Hoogwaardige techniek, ondernemerschap en maatwerk kenmerken de aangesloten branches en ondernemers. Juwelier Helldorfer Presikhaaf te Arnhem is vanwege de hoge kwaliteit op het vlak van vakdeskundigheid, communicatieve vaardigheden, organisatorisch, en didactisch vermogen geselecteerd als praktijkopleider.

Met behulp van een goed inwerkprogramma, constante begeleiding van de leerling en het sturen op vakinhoudelijke competenties, is het doel een vakbekwaam toekomstig collega op te leiden voor de praktijk van het juweliersvak.De onderdelen die onder andere aan de orde zullen komen in het praktijklestraject zijn horlogemaker, juwelier en goudsmid.

Voor Juwelier Helldorfer Presikhaaf is de benoeming ook een erkenning voor haar eigen vakbekwaamheid, want een goede praktijkopleider is meer dan alleen maar een goede vakman. Daarmee is deze benoeming is ook voor de klanten van Juwelier Helldorfer Presikhaaf een kwaliteitswaarborg en ‘keurmerk’.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Juwelier Helldorfer Presikhaaf benoemd als praktijkopleidingsbedrijf"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*