Sonsbeek Vlotconcert met Big Band Bemmel

Na een zeer succesvol seizoen, is aankomende zondag alweer het laatste concert op het drijvende vlot in het Sonsbeek Park. De Big Band Bemmel sluit de reeks concerten op zondag 5 september met een spetterend optreden af.

De Big Band Bemmel onder leiding van Louis Peters heeft haar plek veroverd in het bijzondere gezelschap van big bands in de regio Nijmegen en Arnhem. De Big Band Bemmel bestaat sinds 1990. Het repertoire bestaat uit moderne jazz- en klassieke jazzstandaards, swing, latin, rock en soul. Louis Peters tekent ook voor een aantal arrangementen. Big Band Bemmel is plezier en enthousiasme en maakt daarmee ieder optreden tot een swingend geheel.

Als special act in dit optreden zijn Sanne van den Driesschen en Marcel Leyser gevraagd met de band mee te zingen. Afgelopen nieuwjaarsconcert in de Kinkel in Bemmel en tijdens het kersenfeest in Gendt zongen zij ook met de Big Band en dat is een bijzondere ervaring. Ook de solisten van de Big Band zullen zich laten zien en horen. Door de krachtpatsers van de trompetsectie, de vingervlugge saxofonisten en de hechte ritmesectie schuwt de Big Band Bemmel geen enkel arrangement.

Locatie: Drijvend podium op de Grote Vijver in het Sonsbeekpark te Arnhem. Nabij de Boerderij aan de Parkweg 2 te Arnhem
Info: www.sonsbeekfestival.nl

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Sonsbeek Vlotconcert met Big Band Bemmel"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*