Cultureel wijkfeest Spijkerkwartier bestaat 10 jaar

{

Het cultureel wijkfeest Spijkerkwartier bestaat 10 jaar! Op zaterdag 11 september is er op Playground Thialf een uitgebreid programma met culturele activiteiten, leuke kinderattracties, demonstraties, voorstellingen en workshops.

Het kinderprogramma met onder andere een luchtsurfen spel, elastiek trapeze, broodjes bakken, bomensurvival en een springkussen start om 11.00 uur. Ook is er een speciaal programma van Circus Theater School Poehaa en een workshop waveboarden. In de grote tent zijn diverse optredens, waaronder Magic Herman.

Ook muzikaal is er voldoende te beleven. Om 19.00 uur trapt de band Bandera Latina af. DJ Lacosta brengt de jeugd in beweging met een tienerdisco. Sultans of Swing vormt het hoofdprogramma dat doorloopt tot middernacht.

Alle activiteiten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk, ook voor inwoners uit andere wijken.

De organisatie van dit wijkfeest is in handen van: Stichting Bouwspeelplaats Thialf en Sportbedrijf Arnhem. Ondersteuning is er van: Wijkplatform Spijkerkwartier Spoorhoek, Werkgroep Spijkerkwartier, Stichting Volkshuisvesting, Buurtwinkels, Catering Locat, Ontwerpbureau ‘Het Lab’ en vele buurtvrijwilligers.

Locatie: Playground Thialf
op de C.A. Thiemestraat 49 in Arnhem
Foto: Playground Thialf

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Cultureel wijkfeest Spijkerkwartier bestaat 10 jaar"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*