Gratis winkelen voor het goede doel

Na maanden van voorbereiding ging 3 september een grootscheepse verbouwing van de Albert Heijn in de Burgemeesterswijk van start. De werkzaamheden zijn achter de rug; op woensdag 15 september om 18:00 uur kunnen de klanten kennismaken met de verbouwde winkel. “Ons doel was om een ruime, eigentijdse supermarkt te realiseren waar je keuze hebt uit een royaal assortiment. En daarin zijn we uitstekend geslaagd”, aldus supermarktmanager Lambert van Meijeren.

De Albert Heijn viert de heropening met een spectaculaire actie: drie Arnhemmers mogen gratis winkelen voor een goed doel. Mevrouw Sterk schenkt de inhoud van haar kar aan Schreuderhuizen en mevrouw Veenendaal aan het Ronald McDonald Huis. Mevrouw Tijdink doet boodschappen voor een gezellige lunch voor alle bewoners van ‘Het Dorp’. Lambert van Meijeren: “Wie wil weten hoe overvol hun karren uiteindelijk zijn geworden, kan dat zien op woensdag 15 september om 18:00 uur. De winnaars zijn namelijk bij de opening van onze winkel aanwezig.”

Nieuw
Dankzij de brede winkelpaden en de ruim opgezette afdelingen zullen de klanten met veel plezier winkelen in de vernieuwde Albert Heijn. “Bovendien hebben we het assortiment flink uitgebreid”, vertelt de supermarktmanager. “Vooral het aanbod van verse producten is toegenomen. Zo zorgen we, dankzij een eigen grill, dagelijks voor vers gegrilde vleeswaren en kip.” Nieuw is dat de klanten ook met een zelfscanner boodschappen kunnen doen. Tijdens het winkelen met de zelfscanner mogen de boodschappen al worden ingepakt en hoeven niet meer op de kassaband te worden gelegd. “Ook het afrekenen met pin bij de betaalpaal gaat eenvoudig en snel.”

Zondag
De laatste tijd waren er flink wat gemeentelijke werkzaamheden in de Burgemeesterswijk. Hierdoor was de Albert Heijn moeilijker bereikbaar. “Maar dat is nu verleden tijd. De weg naar onze winkel is gelukkig weer goed begaanbaar”, meldt Lambert van Meijeren. De Albert Heijn aan de Lawick Van Pabststraat 73 is elke dag open: van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zondag van 16:00 tot 20:00 uur. De winkel beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid.

Bron: AH

Eerder op Arnhem Direct
Gratis Graaien

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Gratis winkelen voor het goede doel"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*