Boek over 20 jaar cultuur en muziek bij Arnhems Park Open

{

Park Open, de love baby van zijn inmiddels oud-co√∂rdinator Hans van Vrijaldenhoven, wordt geboekstaafd. De voorzitter van de gelijknamige stichting Eveline van der Vliet kondigde het onlangs aan. Iedereen die over de afgelopen 20 jaar zomerse Park Open-concerten iets leuks te vertellen heeft, kan zich melden. Oude foto’s uit uw familiealbum zijn eveneens welkom.

Bij de recente uitreiking van de Zilveren Stadspenning aan Hans van Vrijaldenhoven, kondigde Van der Vliet het al aan. De oud-Park Open-coördinator krijgt Рals een verlaat afscheidsgeschenk Рeen caleidoscopisch boekje over 20 jaar Park Open aangeboden. Het ligt voor de hand het nieuwe Park Open-seizoen 2011 ermee te starten. Eric van Arendonk van van arendonk ontwerpers en Kees Crone van Crone Communicatie tekenen voor ontwerp en tekst.

Lief en leed
Van Arendonk en Crone (inderdaad, schrijver dezes) zijn vooral geïnteresseerd in persoonlijke verhalen en foto’s van bezoekers. In de afgelopen twee decennia moet er zich heel wat op de Ronde Weide hebben afgespeeld, waarvan alleen u kennis hebt. Lief en leed dat uws inziens toch belangrijk genoeg is om met anderen te delen. Misschien ontmoette u wel die leuke man of vrouw op de Weide. U ging trouwen, kreeg kinderen en bezoekt nog steeds dit kleinschalige, zomerse zondagmiddagpopfestijn. Nu met koter die op kousenvoeten het springkussen onveilig maakt.

Reacties
Van Arendonk, evenals Frans en Kees Crone stelden in 1997 het boek Ode aan Sonsbeek samen. In 2005 maakten zij het boek Adieu gemeente Doorn.
U kunt uw persoonlijke verhalen en/of foto’s sturen naar kees@cronecommunicatie.nl Bellen kan ook naar 026 – 4437245.

Reacties

Over de auteur

Kees Crone
Kees Crone is journalist en columnist. Hij publiceerde een aantal boeken over Arnhem en schrijft regelmatig op Arnhem-Direct. Hij is bovendien secretaris van de Vereniging Stadsschoon Arnhem.

Wees de eerste die reageert op "Boek over 20 jaar cultuur en muziek bij Arnhems Park Open"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*