Vrolijke chaos in Subwalk

{

Voor het eerst stond Subwalk voor de uitdaging om een expositie van formaat samen te stellen: een mix and match van 7 hedendaagse illustratoren resulterend in een bijzondere selectie van deze hedendaagse werken. Met trots opent Subwalk deze nieuwe expositie Happy Chaos, die van 9 oktober tot 7 november in Showroom Arnhem te bezichtigen is.

Deze groupshow toont een doorsnede van een hedendaagse visuele cultuur die zich begeeft op het snijvlak van van illustratie, grafisch ontwerp, beeldende kunst en charachter design. Onafhankelijk van vluchtige trends ontspruit er bij deze artiesten ongetemd, edgy en spontaan werk, grotendeels beïnvloed door beeldende subculturen maar vooral ontstaan vanuit een diepgewortelde noodzaak om uiting te geven aan hun passie.

De onuitputtelijke mogelijkheden aan technieken en de verscheidenheid van de stijlen die vandaag de dag door illustratoren worden gebruikt zijn vertegenwoordigd in het werk van deze artiesten. Dit figuratieve werk komt o.a. tot uiting in handbeschilderde doeken, geprint zeil, muurschilderingen, zeefdrukken, glicee prints, doodles en een installatie van karton en tape.

Subwalk brengt deze diverse illustratoren bij elkaar omdat zij een sterke overeenkomst ziet in de toewijding waarmee deze artiesten werken. Hun devotie gecombineerd met een eigenzinnigheid, voortkomend uit een zekere mate van autodidactiek, is van wezenlijke invloed op het ontstaan van nieuwe tendensen binnen de hedendaagse beeldende kunst en design.

Artiesten: Bart Aalbers, Esther Aarts, Maki, Annemieke Olthuijs, Sauerkids, Olivier Vrancken, Zeptonn.

HAPPY CHAOS // 9 oktober tot 7 november // openingstijden: do – zo van 12u – 17u
Officiele opening // 9 oktober tussen 20u – 23u.
Locatie// Showroom Arnhem ingang Kleine Oord

Bron: SUBWALK

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vrolijke chaos in Subwalk"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*