SP Arnhem kiest nieuw bestuur

{

Afgelopen week heeft de Algemene Ledenvergadering van de Arnhemse SP een nieuw bestuur gekozen.

Het nieuwe achtkoppige bestuur wordt gevormd door:
Rutger Timmermans (voorzitter), Fiona Verwijs (secretaris), Barend van den Brink (penningmeester), Martin Bruijntjes (webmaster), Jan van Essen (pandbeheerder), Hans Kateman (hulpdienst), Cris Lenting (fractievoorzitter) en Margriet Bleijenberg (wethouder)

Het nieuwe bestuur kreeg tijdens de drukbezochte ledenvergadering steun van een ruime meerderheid. Er was één kandidaat-voorzitter, Rutger Timmermans, die eveneens van een meerderheid van de aanwezigen het vertrouwen kreeg. Hij neemt het stokje over van Margriet Bleijenberg, die wethouder werd. Daarmee is het nieuwe bestuur een feit.

Rutger Timmermans is een nieuw gezicht binnen de Arnhemse SP. Hij draaide sinds april dit jaar mee in het interim bestuur en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een actieve, loyale, hardwerkende SP’er. Rutger is 38 jaar en in het dagelijks leven werkzaam als functioneel beheerder bij een bank.

Het nieuwe bestuur vormt een mooie afspiegeling van de SP en gaat vol vertrouwen en energie aan de slag.

Op de foto: v.l.n.r: Barend van den Brink, Fiona Verwijs, Jan van Essen, Cris Lenting (achter), Rutger Timmermans (voor), Margriet Bleijenberg, Martin Bruijntjes en Hans Kateman

Bron: persbericht SP

Reacties

Wees de eerste die reageert op "SP Arnhem kiest nieuw bestuur"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*