Opnieuw gratis plaatsen voor Shaken not Stirred

{

Uitgedaagd worden en jezelf confronteren onder professionele begeleiding? Welke kunstenaar durft zijn eigen grenzen écht op te zoeken? Deze combinatie van uitersten staat 20 kunstenaars te wachten in een afgelegen villa in België.

In juni namen Katja Linders, Jeroen Bevers en ik deel via Arnhem Direct. Opnieuw sponsort Arnhem Direct twee plaatsen voor de aankomende editie van Shaken not Stirred van 23 oktober t/m 31 oktober 2010 . Geinteresseerd? Stuur je !

In deze grensverleggende week gaan de kunstenaars onder begeleiding van professionals met elkaar de confrontatie aan. Afgesloten van internet en de dagelijkse belemmeringen krijgen zij de mogelijkheid om de confrontatie met zichzelf en anderen aan te gaan door buiten hun eigen comfortzone te treden. Tijdens de week werken 20 deelnemers in een team uit verschillende disciplines aan een kunstwerk(en) op locatie in de Belgische Ardennen. Per editie werken zij 8 dagen lang aan kunstprojecten die grenzen verleggen, inspireren en confronteren.

Met beproefde methodieken van Shaken not Stirred worden de kunstenaars uitgedaagd om zich te focussen op het proces binnen hun eigen kunstdiscipline. Samen ontwikkelen zij een eigen concept binnen een overkoepeld thema, waarbij elke discipline er een eigen vorm aan geeft. De eindresultaten worden landelijk geëxposeerd.

‘Shaken is de goede golf’ from Wim Kuper on Vimeo.

De week is bedoeld voor creatieve professionals uit de kunst- en cultuursector zoals filmers, ontwerpers, fotografen, beeldend kunstenaars, cultureel ondernemers, conceptdenkers, performers, tekenaars, schrijvers, musici, vormgevers, dansers, multimediaspecialisten, filosofen, gamedesigners en iedereen die nog niet in het rijtje staat, maar zich wel aangesproken voelt. En jij als lezer van Arnhem Direct kan er bij zijn!
De deelnemers zijn in het algemeen tussen de 25 en 45 jaar, maar er wordt geen leeftijdgrens gehanteerd. Deelname van oudere of jongere kunstenaars geeft juist een spannende groeps-dynamiek.

Wil je mee naar Shaken Fall? Stuur je aanmelding en een motivatiebrief naar w.kuper [at] dollypop [punt] nl onder vermelding van Arnhem Direct.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Opnieuw gratis plaatsen voor Shaken not Stirred"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*