Theo Bos niet langer hoofdtrainer van Vitesse

Theo Bos is per direct ontheven uit zijn taken als hoofdtrainer/coach. Het besluit is ingegeven door de tegenvallende resultaten aldus het persbericht dat we zojuist binnenkregen op de redactie van Arnhem Direct.

De 45-jarige oefenmeester was sinds januari 2008 in Arnhem werkzaam als hoofdtrainer/coach. Daarvoor was hij actief als speler, jeugdtrainer en assistent-trainer. Technisch directeur Ted van Leeuwen: “Wij hebben deze beslissing met pijn in ons hart genomen en zijn dankbaar voor alle inzet van Theo voor Vitesse. Er was en is een groot respect voor de clubman, persoon en trainer Theo Bos. Theo zal altijd welkom blijven bij zijn club.”

Theo Bos: “Ik ben uiteraard zeer teleurgesteld en vind het jammer dat ik niet meer tijd heb gekregen, omdat ik het idee had dat we op de goede weg waren. De beslissing lag niet in mijn hand. Ik loop te lang mee in het voetbal om dat niet te beseffen. Het is jammer dat het hoofdtrainerschap nu eindigt bij Vitesse, maar het betekent absoluut niet het einde van mijn trainerscarrière.”

Vitesse gaat per direct op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Assistent-trainer Hans van Arum en keeperstrainer Raimond van der Gouw is gevraagd de taken tijdelijk waar te nemen.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Theo Bos niet langer hoofdtrainer van Vitesse"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*