Zaterdag gaat Arnhem in Dialoog

{

Deze week is de derde nationale Week van de Dialoog. In 2004 initiëerde een van de initiatiefnemers van de Week van de Dialoog, Olga Plokhooij in Amsterdam een Dag van de Dialoog. Vandaag blikt ze op haar persoonlijke blog terug wat er sindsdien in gang is gezet. ‘Een droom die uitkomt’, zegt ze zelf. ‘Deze week wordt er in 56 steden in Nederland een Dag van de Dialoog georganiseerd wordt. Aan ruim 1.500 dialoogtafels doen deze derde Nationale Week van de Dialoog zo’n 15.000 mensen mee. Weer 4.000 meer dan vorig jaar.’

Arnhem is een van de 56 steden. Zaterdag 6 november a.s. gaan in onze stad op ruim 40 plekken in de stad mensen met elkaar in gesprek over Thuisgevoel.

Op de site van Arnhem in Dialoog vind je een overzicht van de locaties en de aanvangstijden van de gesprekken. Op een aantal plekken is nog plaats om aan te schuiven en deel te nemen. Lees hier hoe je je nog kunt aanmelden.

Zaterdagavond is er in buurtcentrum De Lommerd in het Spijkerkwartier een slotbijeenkomst voor de deelnemers aan de dag. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen mensen ervaringen uitwisselen en wordt er teruggeblikt op de dag.

Arnhem in Dialoog wordt mede mogelijk gemaakt door: Nederland in Dialoog, Werkgroep Samenleven Malburgen, Stichting Rijnstad, Arnhem Direct, Oranjefonds , Sanne Bais, Arnhems Broodje en natuurlijk alle organisaties en mensen die een tafel organiseren, gespreksleider zijn en als deelnemer aanschuiven.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zaterdag gaat Arnhem in Dialoog"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*