New Dutch School Clubnight

Een next-level clubavond met vernieuwende visuals en een uitbundig publiek. Zo omschrijft de Arnhemse organisatie New Dutch School zijn clubavond afgelopen zaterdag in de Jacobiberg in Arnhem. Wat een next-level clubavond is weet ik niet precies. Maar geslaagd is de avond zeker met een line-up en een lichtshow die in een grote club niet zouden misstaan.

Het publiek (volgens Facebook 152 aanwezigen en 156 misschien aanwezigen) wordt dan vanzelf uitbundig. De sfeer is goed en de anderhalve beveiliger die er rondloopt heeft geen kind aan de bezoekers. Die worden tot precies 6 uur zondagochtend wakker gehouden door de opzwepende techno van William Köster, Normano, Francesco Robustelli, Dimzen en Erik Heijting & Hoge Toon.

Een geslaagde nacht dus op een plek waar ik eerlijk gezegd nog nooit van had gehoord. Hoewel de locatie prima was vroeg ik mij de volgende dag toch af waarom zoiets niet kan in bijvoorbeeld Luxor Live. Die zaal is toch gemaakt voor dit soort (Arnhemse) initiatieven. Misschien voor een volgende editie?

Reacties

Wees de eerste die reageert op "New Dutch School Clubnight"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*