Kom jij ook naar de Arnhemse UITboulevard?

{

Arnhem, de culturele hoofdstad van het Oosten start op zondag 4 september 2011 voor de 5e keer het culturele seizoen met dit jaar het thema hart.

Op die dag geeft Rijnstad Vocaaltheater op de UITboulevard Arnhem een preview van A Christmas Carol Musical. Gebaseerd op het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens is een prachtige musical ontstaan met veel humor en prachtige liedjes in een sfeervolle setting. De preview vindt plaats tijdens de UITboulevard om 14.30 uur in de kleine zaal van Schouwburg Arnhem.

Arnhem UITboulevard laat je kunst en cultuur met je hart beleven in het jaarlijks gratis festival in en rond Musis Sacrum & Schouwburg Arnhem. Duizenden bezoekers kunnen hier kennis maken met de kunst en cultuur die Arnhem en omgeving rijk is. De theatergezelschappen, orkesten, ensembles, podia, cabaretiers, musea en artiesten zullen zichzelf presenteren. Naast de gratis voorstellingen en concerten is op de culturele markt volop informatie beschikbaar over de culturele instellingen in het seizoen 2011/2012.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Kom jij ook naar de Arnhemse UITboulevard?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*