UITboulevard Arnhem alweer een week geleden?

Time flies…zo ben je met de voorbereidingen bezig van UITboulevard Arnhem en zo denk je met weemoed terug aan de eerste try-out van de preview van A Christmas Carol Musical. Het rommelen in de kleedkamers. De spanning voordat het publiek naar binnen komt. En uiteindelijk elkaar in stilte aankijken achter de coulissen terwijl je het geluid goed in je opneemt zodat je weet wanneer je op het toneel moet verschijnen.

Film: RTV Arnhem

De zaal zat propvol en hier en daar zag ik een bekende tussen de toeschouwers. Het werd een enorm succes en het enige verwijt dat we kregen was dat het veel te kort was. Nou mensen dat is juist de bedoeling een hele korte live-trailer van de musical om jullie heel erg nieuwsgierig te maken. Het mooiste bewaren we voor december. De musical wordt dan uitgevoerd met huizenhoge decors, een groot orkest en nog veel meer spelers.
Na het optreden ben ik nog gezellig met manlief, vriendin Helma en vrienden Erik en Victor over de UITboulevard gelopen. Nog even kijken naar mevrouw Santing die een prachtige performance gaf met het Gelders Orkest. De klanken van het prachtige lied ‘Vaderland’ vulden de lucht en zachtjes hoorde ik Victor achter me meezingen. Wat een heerlijke sfeer.

Passie
Om de passie te voelen van de Argentijnse tango liepen we Musis Sacrum in. Door dansschool Flor de Fango waar ik zelf ook dans werd daar een demo gegeven. Tangodansers gaan altijd helemaal in hun dans op alsof de hele wereld om hen heen niet bestaat. Mooi om te zien in een bijzondere atmosfeer. Als laatste besloten we een afzakkertje te nemen in Grand Café Mahler waar we andere Rijnstad Vocaaltheatermensen troffen. Allemaal waren we het er over eens. Het was een fijne dag en we blikten tevreden terug. En nu voorbereiden op de preview in theater De Lampegiet Veenendaal. Zoals ik al eerder aangaf: Time flies

Reacties

Wees de eerste die reageert op "UITboulevard Arnhem alweer een week geleden?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*