Hotel ModeZ bereikt zijn hoogtepunt

{

Het mode- en design hotel wat aan de Sonsbeeksingel wordt gebouwd door Volkshuisvesting Arnhem, heeft ondertussen zijn hoogtepunt bereikt. Op vrijdag 3 februari klommen er meerder betrokkenen bij de tot stand koming van het pand, de steigers op om een kijkje te nemen.

Het hotel gaat ModeZ heten (de website www.hotelmodez.nl werkt momenteel nog niet, maar hou hem in de gaten); de naam is een samenstelling van mode, design en ArtEZ, de hogeschool voor de kunsten in Arnhem.

Bij de aanwezigen hield Addy de Boer van Nexit Architecten een bevlogen verhaal over de unieke ontwikkelingen en samenwerkingsverbanden die er binnen dit project zijn ontstaan. Ook opzichter Tap van bouwbedrijf Kuiper trad in details over bijvoorbeeld unieke bakstenen en wees de genodigden op meerdere hoekjes in de bouw.

Kuiper Bouw Groep

Wat bijzonder is aan dit project, is het feit dat er voor de inrichting een bijzondere club ontwerpers bij elkaar is gevonden. De art direction wordt gedaan door niemand minder dan Piet Paris die zijn opleiding in Arnhem genoot. Hij vloog uit naar het westen van het land, maar voor dit project wordt er weldegelijk gezocht naar lokaal talent.

Er zijn voor de twintig kamers én de inrichting van het café Caspar wat op de benedenverdieping gerealiseerd zal worden, ondertussen 23 ontwerpers bereid gevonden een bijdrage te leveren. Afgelopen vrijdag kwamen dus ook Sjaak Hullekes en Sebastiaan Kramer een kijkje nemen naar de kamer die zij onder hun hoede zullen nemen. Ook Sjaak en Sebastiaan deden de modeopleiding in Arnhem, wonen in de buurt, Sjaak heeft zo wat prijzen in de wacht gesleept en zal wellicht ook eens naar andere steden uitvliegen. Maar voorlopig zitten ze in Arnhem.

Deze vrijdag ontmoetten zij ook Kim van de Linden en Roel de Boer; manager en exploitant van Hotel ModeZ.

Kijk voor meer op de speciaal ingerichte pagina over het hotel op Klarendal.nl.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Hotel ModeZ bereikt zijn hoogtepunt"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*