Ontdek het sociale hart van de stad

{

Je herkent het ongetwijfeld: je agenda’s is vaak al weken vol gepland met werkafspraken, etentjes met vrienden, weekendjes weg en sportactiviteiten. En ondanks dat je naast je drukke leven graag iets voor een ander zou doen, laat de agenda het vaak gewoon niet toe. Arnhem Cares snapt dit en doet het anders: 100% flexibel vrijwilligen!

Als vrijwilliger bij Arnhem Cares bepaal je zelf wanneer, hoe vaak en voor welke activiteit je je aanmeldt. Via de online kalender worden er op bijna iedere dag van de week (vooral ’s avonds en in het weekend) leuke sociale activiteiten aangeboden waar je zo bij aan kunt sluiten. Extra kennis of kunde is niet nodig. Enthousiasme en de zin om de handen uit de mouwen te steken zijn voldoende. Zo kun je ouderen bijvoorbeeld helpen om hun winkansen te vergroten tijdens de bingo: door een extra oogje op hun kaart te houden. Houd je van een gezellig praatje? Help dan bij de wekelijkse borrelmiddag in het verzorgingshuis of sluit een keer aan bij Resto vanHarte. Vind je het leuker om kinderen te helpen met huiswerk, kom dan een keer helpen als ‘gast’ meester of juf. Door aan te sluiten bij een van de flexibele vrijwilligersactiviteiten ontmoet je mensen die je anders niet tegenkomt en ontdek je de stad waarin je woont op een hele nieuwe manier. Laat je verrassen door de bijzondere ontmoetingen die het doen van vrijwilligerswerk je brengen.

Benieuwd naar een flexibele vrijwilligersactiviteit die aansluit bij jouw agenda? Kijk dan een op onze website en vind een activiteit die jou aanspreekt.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Ontdek het sociale hart van de stad"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*