Zondag Instagramwalk Arnhem

{

Aanstaande zondag is het zover, de Arnhemse Instagramwalk! We doen het niet alleen, over de hele wereld verzamelen zich enthousiaste gebruikers van het netwerk om te wandelen, te ontmoeten en natuurlijk te fotograferen. Aanmelden kan nog steeds en kost niks. De weersvooruitzichten zijn ook goed, 12 graden en half bewolkt.

Vooraf verteld fotograaf Seppe Ruberti over zijn ervaringen met Instagram en hoe hij daar als ‘old school’ fotograaf tegenaan kijkt. Hieronder lees je meer.

Voorafgaand aan de Instagram Walk deelt fotograaf Seppe Ruberti zijn ervaringen met de deelnemers. Hij is een old school fotograaf die de ontwikkeling van filmrolletjes ontwikkelen in de doka, naar digitale camera’s, naar fotograferen met je telefoon, heeft meegemaakt. Seppe heeft ruim 25 jaar ervaring in de fotografie, heeft talloze foto’s geschoten en beoordeeld, en is nog steeds bezig in de fotografie.

Op 11 maart zet hij simpel en helder uiteen hoe je een goede foto maakt. Waar let je op? Welke dingen fotografeer je met tegenlicht en welke juist niet? Welk perspectief kies je? Kun je zomaar mensen op de foto zetten? Hoe bepaal je een compositie ( als je dat al doet)? Wat zijn interessante onderwerpen om te fotograferen? En wat is het grote verschil tussen fotograferen met een echte camera en een telefoon. De voor- en nadelen, de mogelijkheden en de beperkingen, de do’s en dont’s en nog veel meer. Zodat je met een fotografenoog Arnhem in trekt en vast kunt leggen.

Foto: Carryvanbruggen

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zondag Instagramwalk Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*