Ren de Bridge to Bridge voor Arnhem Cares

{

Hardloop fanatiekelingen met hart voor de stad opgelet! Wil jij je op zondag 9 september inzetten voor een goed doel tijdens de 27e Bridge tot Bridge? Loop dan mee met team Arnhem Cares en breng ons onder de aandacht van het publiek en medelopers van de run. Je krijgt niet alleen 50% korting op je inschrijfgeld, maar ontvangt ook een speciaal Arnhem Cares hardloopshirt. Goede deal toch?

Ren mee
De aanbieding geldt voor iedereen die van hardlopen houdt en Arnhem Cares een warm hart toedraagt. Aanmelden kan via de activiteitenkalender op www.arnhemcares.nl en moet gebeuren vóór zondag 26 augustus (daarna vervalt de korting). Sta je nog niet ingeschreven als vrijwilliger? No problem, dit kan heel eenvoudig via de website. Eenmaal ingeschreven en aangemeld dan ontvang je een speciale kortingslink naar het inschrijfformulier. Het Arnhem Cares hardloopshirt kun je op de dag van de run samen met je startnummer en hardloopshirt ophalen tussen 11.00-14.00 uur bij de Arnhem Cares stand in het Stadhuis.

Vrijwilligersborrel
Aansluitend op de finish organiseren we vanaf 15.00 uur een vrijwilligersborrel in café de Kroeg aan de Nieuwstraat in Arnhem. En niet alleen de hardlopende vrijwilligers zijn hier voor uitgenodigd. De borrel is voor alle vrijwilligers en vrienden van Arnhem Cares en introducees. Een ideaal moment om andere vrijwilligers te ontmoeten, ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Ren de Bridge to Bridge voor Arnhem Cares"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*