21 december: Santa Run Arnhem voor Unicef

Op woensdag 21 december aanstaande om 19:00 uur wordt voor de derde keer de Santa Run Arnhem georganiseerd. De organisatie is in handen van Town Events in samenwerking met Unicef. De Santa Run is een initiatief vanuit de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN).

Het doel van de Santa Run is om geld in te zamelen voor schoon drinkwater voor kinderen in Aleppo (Syrië). Met de opbrengst van de Santa Run worden daar waterputten gerealiseerd. De Santa Run start om 19:00 uur en eindigt op de Arnhemse Korenmarkt. Daar vindt ook een ‘Afterparty’ plaats.

Omdat de vorige edities al ruim van tevoren waren uitverkocht, wordt door de uniceforganisatie aangeraden om tijdig kaarten voor deelname te bestellen. Dat kan via deze link. Voor € 14,50 inschrijfgeld (inclusief kerstmanpak, ‘goodiebag’ t.w.v. 50,00 euro en nog veel meer) kan aan de Santa Run worden deelgenomen en is er toegang tot de ‘Afterparty’. Meer informatie over de Santa Run is te vinden op deze website. De Santa Run vindt ook plaats in Nijmegen en Zwolle.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "21 december: Santa Run Arnhem voor Unicef"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*