2e Paasdag fietsen voor Ronald McDonald Huis Arnhem

Op maandag 5 april tijdens de landelijke aftrap van de VVV jubileumfietsroute introduceert ook VVV Arnhem in samenwerking met Ronald McDonald Huis Arnhem een bijzondere jubileumfietsroute met (paas)activiteiten langs de route.

Met de route, die is ontwikkeld in het kader van de 125e verjaardag van VVV Nederland, wordt het Ronald McDonald Kinderfonds ondersteund. Van elke verkochte Arnhemse jubileumfietsroute t.w.v. € 2,- wordt € 1,- afgedragen aan Ronald McDonald Huis Arnhem.

Iedereen is deze dag vanaf 10.00 uur van harte welkom bij Ronald McDonald Huis Arnhem om mee te fietsen of om een kijkje te nemen in het Ronald McDonald Huis.

De route van 33 km start normaal bij VVV Arnhem en kan hier tussen 5 april en 31 oktober 2010 worden gekocht. Speciaal voor de eerste landelijke VVV Ronald McDonald Fietsdag op 2e paasdag zal de route beginnen bij Ronald McDonald Huis Arnhem waar de route die dag ook te koop is.

De feestelijke start van de Fietsdag op Tweede Paasdag begint om 11.30 uur met een ballonnenwedstrijd. Het startschot zal gegeven worden door Clown Babello met de aanwezige kinderen, ondersteund door jeugdband jong Sint Sebastianus uit Gendt.

Speciaal voor deze dag organiseert Ronald McDonald Huis Arnhem van 10.00-17.00 uur een open huis. Alle geïnteresseerden, ook al fietsen zij niet, zijn van harte welkom voor een rondleiding in het huis. De vrijwilligers hebben de koffie en taart klaar.

De VVV jubileumroute Arnhem loopt naast de VVV Arnhem en het Ronald McDonald Huis Arnhem onder andere langs het Museum voor Moderne Kunst Arnhem, Kasteel Doorwerth, Airborne Museum “Hartenstein” in Oosterbeek, Landgoed Hotel Groot Warnsborn en Park Sonsbeek met het Nederlands Watermuseum en Bezoekerscentrum Sonsbeek. Op vertoon van de jubileumfietsroute kunnen deelnemers bij sommige van deze zogenaamde afstappers genieten van leuke kortingen of gaat een deel van hun bestedingen naar het Ronald McDonald Huis Arnhem.

Wil men Ronald McDonald Arnhem tijdens deze dag extra steunen dan kan men zich door familie, vrienden en kennissen laten sponsoren. De sponsorkaart is te vinden op de website.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "2e Paasdag fietsen voor Ronald McDonald Huis Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*