Aandacht voor Bridge to Liberation Experience tijdens Zin In Zondag

De maand september staat in het teken van oorlogsherinneringen, herdenkingen en vrijheid. Aan de hand van deze oorlogsthema’s worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo ook het Bridge to Liberation Concert dat plaatsvindt in Arnhem. Zondag 16 september besteden we uitgebreid aandacht aan het concert tijdens het programma Zin In Zondag op Radio Gelderland.

Marieke van Kessel, producent, en Wiebren Buma, directeur van het Gelders Orkest, schuiven aanstaande zondag tussen 09.00 en 10.00 uur aan bij radiopresentator Daan Hartgers tijdens de uitzending Zin In Zondag. Zij brengen verschillende onderdelen van het concert onder de aandacht, zoals de productie en de muziek. Daarnaast komt ook het thema van dit jaar ter sprake.

Bridge to Liberation Experience
Het concert is de grootste experience van Nederland. Tijdens het concert word je op spectaculaire wijze meegenomen in waargebeurde persoonlijke verhalen ten tijde van de Slag om Arnhem. Het concert brengt je naar een wereld van muziek, visuele effecten, film en dans. Het thema van dit jaar is ‘Persoonlijk Verzet’. Daarbij wordt er landelijk stilgestaan bij verzet en het reflecteren op vrede en vrijheid. Het concert vindt plaats bij de John Frostbrug in Arnhem op vrijdag 21 september.

Zin In Zondag
Iedere zondagochtend tussen 07.00 en 10.00 uur wordt het programma Zin In Zondag uitgezonden op Radio Gelderland met radiopresentator Daan Hartgers. Een programma over bezinning, religie, natuur en gevarieerde (klassieke) muziek.

Verslag op TV Gelderland
Naast het radioprogramma Zin In Zondag wordt er ook op TV Gelderland aandacht geschonken aan het concert. Beleef het concert vanuit huis op zaterdag 22 september, vanaf 17.20 uur (daarna ieder uur herhaald).

Meer informatie omtrent Bridge to Liberation Experience is te vinden op onze website of op www.bridgetoliberation.nl. Aflevering terugkijken? Dat kan via Uitzending Gemist.

Reacties