Elden Ontmoet op Burendag 22 september

Wegens groot succes in 2017 organiseert Pleyade, in samenwerking met AZC Elderhoeve en de wijkraad Elden, opnieuw Elden Ontmoet. Op zaterdag 22 september (burendag) tussen 12:00 en 16:00 uur is iedereen welkom in Park Zuiderveld in Arnhem (Elden). Toegang en deelname zijn gratis.

Net als vorig jaar kunnen bezoekers genieten van diverse muzikale optredens, gezellig gevulde marktkramen, een sportieve clinic van Eldenia en nog vele andere activiteiten. Dit jaar wordt dat aangevuld met nog meer activiteiten voor jong en oud. Bezoekers kunnen kunstwerken laten taxeren, er zijn pony’s en ezels om op te rijden en kinderen kunnen zich laten schminken. Als kers op de taart is Vitesse aanwezig met clinics en wedstrijden waar bezoekers prijzen kunnen winnen, zoals kaartjes voor een Vitesse-wedstrijd.

 

Iedereen is van harte welkom als bezoeker, maar ook als marktkoopman of als artiest. Mensen die tijdens het evenement iets willen laten zien of willen verkopen, kunnen zich melden via e-mail bij Pia Rademakers (pia@hag.nl) onder vermelding van “Elden ontmoet optreden” of “Elden ontmoet marktkraam”.

Reserveer de datum vast in uw agenda.

Reacties