Overvallen bewoners aangehouden wegens betrokkenheid bij dood overvaller

De woning aan de Limburgsingel waar forensisch en recherche-onderzoek plaatsvindt

ARNHEM – Het onderzoek naar de gewapende overval op een woning aan de Limburgsingel gisteravond is nog in volle gang. Bij deze overval is één dode gevallen.

Twee personen zijn door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Zoals Arnhem Direct al eerder meldde, waren er bij de overval meerdere daders betrokken. Inmiddels heeft ook de politie aangegeven dat zij uitgaat van meerdere daders.

Rond half tien kreeg de politie een melding dat er een woningoverval zou hebben plaats¬≠gevonden op de Limburgsingel. Daar zou ook bij geschoten zijn. Toen agenten daar aankwamen, troffen ze nabij de woning een dode man aan. De politie vermoedt dat deze man één van de overvallers is geweest. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de identiteit van deze man is.

Aanhoudingen

De politie heeft de twee bewoners van de woning, een 32-jarige vrouw en een 34-jarige man uit Arnhem, aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de onbekende man. De twee zullen worden gehoord over hun mogelijke betrokkenheid bij het incident.

Omstanders bevestigden gisteravond al dat zij de man en de vrouw na de aanrijding uit het bestelbusje hadden zien stappen. Die zou door de pizzabezorger bij de woning zijn achtergelaten toen de overvallers schietend de woning verlieten.

Vervolgonderzoek

Het onderzoek naar de precieze aanleiding van het incident en wat er zich heeft afgespeeld die avond is nog in volle gang. Vandaag gaat de politie verder met het sporenonderzoek in en rond de woning. Verder worden de aangehouden verdachten en mogelijke getuigen gehoord. Er zijn ook camera­beelden in beslag genomen, die zullen worden bestudeerd. Bij de overval zou er ook mogelijk geschoten zijn. De politie heeft dit ook nog in onderzoek. De politie gaat ervanuit dat er meerdere overvallers betrokken waren bij het incident en is op zoek naar deze daders.

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze overval te maken heeft, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Heeft u al contact gehad met de politie, dan hoeft u niet opnieuw contact op te nemen.

Bron: Politiebericht

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Overvallen bewoners aangehouden wegens betrokkenheid bij dood overvaller"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*