Al meer dan 40 jaar Dille & Kamille in de Bakkerstraat

Dille & Kamille Arnhem in de Bakkerstraat zit momenteel in een verbouwing. De winkel, die vorig jaar het 40-jarig bestaan vierde, wordt in een compleet nieuw Dille-jasje gestoken. Op vrijdag 16 maart heropent de vestiging haar deuren weer.

Feestelijke opening

Dille & Kamille, hét adres voor duurzame huis-, tuin- en keukenbenodigdheden, organiseert in het weekend van de feestelijke opening allerlei leuke activiteiten. Laat je verleiden door heerlijke proeverijen en zie de allerkleinsten fans fanatiek graaien uit de grabbelbak. Of laat een persoonlijk versje schrijven voor vrienden, familie of je geliefde. Lars van der Werf, plezierdichter en schrijver uit Rotterdam, schrijft onder de naam ‘Versjes van Lars’ hartverwarmende korte gedichtjes. Speciaal voor de feestelijke opening maakt hij voor liefhebbers op zaterdagmiddag versjes op maat.

Bakkerstraat 60

Het adres van Dille & Kamille is een rijksmonument met nummer 8306: het woon- werkhuis uit ca. 1825 heeft ‘een brede lijstgevel, deel uitmakend van lijstgevel Bakkerstraat 60-61, waarachter drie oudere huizen. Achterhuis met schilddak, waarop gemetselde schoorsteen in Arnhem’ aldus de Rijksmonumentendienst. Kijk er eens naar!

Sfeer

‘We hebben voor ieder wat wils. En of het nou de ongedwongen sfeer is, de geur van zeepjes en kruiden, of de klassieke muziek’, vertelt Linda, ‘onze klanten komen er graag voor terug.’

Openingstijden:

Maandag van 9.30u tot 18u
Dinsdag van 9.30u tot 18u
Woensdag van 9.30u tot 18u
Donderdag van 9.30u tot 21u
Vrijdag van 9.30u tot 18u
Zaterdag van 9.30u tot 17.30u
Zondag van 12u tot 17u (uitgezonderd feestdagen)

Foto: Google

Reacties