Art sale: Joey houdt een grote schoonmaak

Arnhems illustrator Joey Holthaus verkoopt dit weekend zijn originele werken op de Molenplaats in park Sonsbeek, achter in de parkzaal. In de afgelopen 8 jaar heeft Joey meer dan 450 illustraties (o.a. vrij werk) gecreëerd, en het is tijd voor een grote opruiming. Hij biedt dit werk alleen in dat weekend voor gereduceerde prijzen aan.

Haus of Joey

In 2011 startte Holhaus zijn ontwerpbureau HAUS OF JOEY. Vanaf dat moment werd Joey een veel gevraagde illustrator . Joey werkt als illustrator voor events (denk aan Nacht van de Mode 2017 en TEDX Arnhem 2015), winkels (bijv. Hips Factory en Sois Belle) en voor o.a. Burger’s Zoo, Viva Magazine en TESLA.

Grote schoonmaak

Naast commerciële opdrachten maakt Joey veel vrij werk. Dit blijken er inmiddels meer dan 450 te zijn. Tijd dus voor een grote schoonmaak. Het weekend van 3 en 4 maart staat in het teken van “Scoor een origineel werk voor een spotprijs!”. In de ruime Parkzaal van Molenplaats Sonsbeek worden alle werken in thema’s ophangen (o.a. popsterren, mannen, mode-illustraties, design, astrologie, haar en alfabet). Illustraties van beroemdheden zoals Lady Gaga, Prince, Maxima, Anna Wintour, Beyoncé en Nicki Minaj zullen niet ontbreken.

Het werk is alleen dit weekend van maart voor kleine prijzen te koop.

Adres: Parkzaal Molenplaats Sonsbeek, Zijpendaalseweg 24a, 6814 CL Arnhem.

Openingstijden: Zaterdag 3 maart: 10u – 17u, Zondag 4 maart: 11u – 17u.

Bekijk ook het Facebookevenement.

Reacties