Altenieuw, kinderkledingbeurs in Craneveer

Tweedehandskinderkleding- en speelgoed beurzen zijn al een aantal jaren in opmars. In Arnhem zijn er in het voor- en najaar verschillende beurzen waar je voor leuke bedragen mooie tweedehands kleding kunt kopen. Ook dit keer lijkt Altenieuw het seizoen weer af te trappen in het Arnhemse. De beurs in Alteveer – ’t Cranevelt in Arnhem Noord op 17 maart a.s. is toe aan haar zesde editie.

Alteveer Cranevelt

De beurs is van 10.30 uur tot 12.00 uur in recreatiezaal Craneveer, Viottastraat. Ook deze editie is er weer een groot aantal inbrengers dat zich heeft aangemeld, dus er zal weer volop mooie kleding vanaf maat 74 en goed speelgoed te koop zijn. Naast veel merkkleding voor enkele euro’s, is er ook veel overige kleding voor 50 cent of een euro te koop. Jeans, jurken, t-shirts, zwem- en sportkleding, jassen en meer zullen weer volop aanwezig zijn, net als schoenen. Voor het speelgoed is een aparte ruimte beschikbaar.

Donaties aan kledingbank

Ongetwijfeld zijn er ook dit keer weer veel spellen, gevarieerde puzzels, lekkere leesboeken en allerhande speelgoed wat van eigenaar gaat wisselen. Of zeep (foto) om de kleertjes schoon te houden.

Naast het duurzaamheidsaspect van het doorgeven van kleding, vindt de organisatie van de beurs het ook erg fijn dat zij kleding en speelgoed die niet retour hoeft mag doneren aan Kledingbank Arnhem en Speelstoet.

De beurs draait geheel op vrijwilligers.

Meer informatie: www.altenieuw.nl of facebook Altenieuw

 

Reacties