Taak Resto VanHarte in Arnhem volbracht

Resto VanHarte, hét recept voor een betere buurt: drie jaar geleden is de gemeente Arnhem een samenwerkingsverband met Resto van Harte aangegaan waarin zij de decentralisatie voorbereidt naar wijken en wijkbewoners op het gebied van sociale cohesie, zorg voor ouderen en de gezondheid van kinderen. Maar hun taak zit er op.

Lokale eetinitiatieven

Afgelopen week zijn de gasten en het vrijwilligersteam van Resto VanHarte in Arnhem op de hoogte gesteld van het feit dat Resto VanHarte haar taak in Arnhem als volbracht ziet. Met deze stap biedt Resto VanHarte de ruimte aan nieuwe lokale eetinitiatieven. Deze ontwikkeling sluit aan op de wijkgerichte aanpak van de gemeente Arnhem. Uiteraard zal Resto VanHarte op verzoek van de gemeente en lokale partijen beschikbaar blijven om met haar kennis en ervaring de lokale sociale eetinitiatieven te ondersteunen.

De laatste keren drie gangen menu’s

Het vertrek van Resto VanHarte gebeurt niet stilletjes. Iedereen is van harte welkom op de speciale laatste avonden waarin afscheid wordt genomen van alle gasten en vrijwilligers op:

22 maart in Presikhaaf, Arentheem College
28 maart in Elderveld, de Gaanderij
13 april in Schuytgraaf, Buitenplaats

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van onze vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

 

Foto: Resto VanHarte

Reacties