AMZAF Young Talent Festival 2016

Aanstaande zaterdagavond (2 juli) vindt de zesde editie van het AMZAF Young Talent Festival plaats.

Dit is een zomerfestival met jong toptalent op een unieke Arnhemse locatie, namelijk het Nederlands Openluchtmuseum. Verpreid over diverse podia en locaties in het museum kan het publiek genieten van optredens van jonge veelbelovende artiesten. AMZAF opent om 17:00 uur en het programma begint om 19:00 uur.

Het programma van AMZAF 2016 omvat muziek (soul, jazz, pop, rock en klassiek), theater, dans, dj’s en singer-songwriters. Er is dus genoeg te beleven voor jong en oud en dat maakt dat AMZAF een uniek evenement is.

AMZAF is overigens een afkorting van Arnhems Midzomer Avond Festival. Op het terrein is eten en drinken verkrijgbaar op de ‘Foodcourt’ tegenover de ‘Mainstage’. Het is echter ook toegestaan om zelf iets mee te nemen. Ideaal voor een ‘picknick’ op een prachtige locatie.

Omdat AMZAF een laagdrempelig Festival wil zijn geldt er een verlaagde toegangsprijs voor het Openluchtmuseum. Klik hier voor meer informatie over de toegangsprijzen en de mogelijkheid om in de voorverkoop een ticket te kopen voor een gereduceerde prijs.

Ga voor alle informatie, nieuws en het programma naar www.amzaf.nl. Voor houders van een Museumkaart is de toegang tot het Openluchtmuseum en AMZAF 2016 gratis. De ‘Aftermovie’ van AMZAF 2015 is via deze link te bekijken en de foto’s via deze link.

amzaf2016-blokkenschema

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "AMZAF Young Talent Festival 2016"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*