Aniek Maren lanceert emotionele debuut-cd

{

Willemeen is the place to be wanneer Aniek Maren op 25 april haar debuut-cd uitbrengt. Zij speelt daar ‘s avonds met eigen band om aansluitend haar cd Moving On te pushen. In het voorprogramma staat J√ºrgen Rijkers, waar de after-party wordt verzorgd door dj Vinq.

Op de cd Moving On staan tien zelf geschreven nummers. De productie gebeurde door Jaap Berends die de singer-songwriter muziek uitgebracht op het Berlijnse label Bosrecords. Het resultaat is alleszins het beluisteren waard. Het gaat om aangrijpende songs over de liefde, het leven, de melancholie en het verdriet. Het persbericht rept over ‘muziek recht uit het hart’.

ArtEZ
Aniek Maren studeerde af aan het Arnhemse conservatorium in pop en jazz en is al lang muzikaal actief. Zij treedt wekelijks – in verschillende formaties – op in zowel Nederland als daarbuiten. Bij de meeste podia van Arnhem is ze een regelmatig terugkerende muzikante; van Luxor Live tot café De Kroeg en van Bosch tot Musis Sacrum. Daarnaast is ze in Arnhem bekend van de wekelijkse dinsdag pop-rocksessies in een café op de Korenmarkt.
Aniek Maren is de vaste gitariste van de bekende Arnhemse meidenband Scratch. Tevens was zij – tot enkele jaren geleden – frontvrouw van de band Saga’s Suitcase. Park Open bracht haar eerder op een zondagmiddag in het Sonsbeekpark.

Ambitieus
Aniek Maren timmert stevig aan de weg. Zo zong zij commercials in voor o.a. Volkswagen en Schiesser. Eyeworks Duitsland filmde haar onlangs voor een nieuw tv-format.

De zangeres is te beluisteren op haar site.

Reacties

Over de auteur

Kees Crone
Kees Crone is journalist en columnist. Hij publiceerde een aantal boeken over Arnhem en schrijft regelmatig op Arnhem-Direct. Hij is bovendien secretaris van de Vereniging Stadsschoon Arnhem.

Wees de eerste die reageert op "Aniek Maren lanceert emotionele debuut-cd"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*