Kies voor Arnhem als startpunt voor de stemweek van de Top 2000

Vanaf vrijdag 25 november tot en met vrijdag 2 december a.s. is het weer zover, dan klinkt het startschot voor de Stemweek van de Top 2000. Het is alleen nog niet duidelijk in welke plaats die aftrap zal gaan plaatsvinden, want dat kunnen luisteraars van het megaradioevenement zelf bepalen.

Radio 2 opende vandaag daarom een stemformulier, waarin je de plaats van jouw voorkeur kunt aangeven. De ochtend-deejay van Radio 2, Gerard Ekdom, zal met de speciale Top 2000 Stembus naar het dorp of de stad afreizen om de stemweek van de Top 2000, jaargang 2016, te laten beginnen.

Wat ligt er nou meer voor de hand om deze primeur van ‘startschot op locatie’ te laten plaatsvinden in Arnhem, dat zich al sinds 2011 in december nadrukkelijk profileert als de Top 2000-stad van Nederland. Ook dit jaar vindt een scala aan activiteiten plaats met o.a. optredens van de Top 2000-liveband in Luxor Live (steevast uitverkocht), de Arnhem Band in de binnenstad, muzikale caferoutes, de Top 2000-muziekquiz, een popkoor contest en het Top 2000 diner in Stadsvilla Sonsbeek.

Nieuw op de agenda is dit jaar op woensdag 21 december een avond met Arnhemse Top 2000-artiesten met optredens van The Shakers (Do You Remember), Hank The Knife & Jets (Guitar King), Erik Mesie (Stiekem gedanst) en als afsluiter Aristakes. DJ Tom Blomberg is die avond de spreekstalmeester van dienst. De Top 2000 week vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 23 december, een complete agenda staat op Arnhemtop2000-.nl.

Het stemformulier van Radio 2 vind je onder deze link: https://goo.gl/xcLVCh. Je moet alleen nog even aangeven waarom je vindt dat de Top 2000 Stemweek juist in Arnhem moet worden geopend.

Arnhem Top 2000 is dankzij de enthousiaste samenwerking tussen Marieke van Kessel en Bob Roelofs inmiddels niet meer weg te denken uit het Arnhemse straatbeeld in december. Wat hen betreft zou het Centraal Station Arnhem een goede optie zijn voor de komst van Gerard Ekdom en de Stembus.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Kies voor Arnhem als startpunt voor de stemweek van de Top 2000"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*