Arnhem-Direct & In The Making bij Rozet Trakteert

{

Samen met In The Making biedt Arnhem-Direct een inspirerend sprekersprogramma met ondernemende en spraakmakende mensen uit het culturele Arnhemse leven aan het woord, jong en oud, ‘traditioneel’ en ‘vernieuwend’. Al dekt Arnhemse niet helemaal de lading, Florentijn Hofman is bijvoorbeeld geen Arnhemmer maar heeft met zijn Feestaardvarken een onuitwisbare stempel gedrukt op het gebied rondom Rozet.

Als frontman van 8Bahn weet Pascal Rietman al jarenlang duizenden mensen uit heel Nederland naar de meest afgelegen plekken in Arnhem te trekken met vernieuwende feesten. Maar ook met Koninginnedag en meerdaagse festivals zet 8Bahn Oost-Nederland op de kaart. Eve Hopkins is artistiek directeur bij productiehuis Generale Oost. Het faillissement van een aantal jaar geleden dwong de organisatie op een vernieuwende manier te gaan werken. Met succes!

Daniël Bouw werkt bij het MMKA, na 1 januari MUSEUM ARNHEM, en heeft een indrukwekkende carrière in de culturele sector opgebouwd. Daniël werkte in binnen- en buitenland voor verschillende musea en culturele instellingen. De Museumnacht is één van zijn creaties.

Last but least staat de Nieuwe Arnhemse Krant op het podium en zij komen vertellen hoe je dat nou doet, een echte papieren krant maken. Inmiddels hebben ze vier edities gemaakt en het einde is nog lang niet in zicht.

Kom 14 december dus naar Rozet Trakteert! Niet alleen voor deze boeiende sprekers maar ook voor de Winter Roof Garden, New Dutch School TV, een rondje met de architect, Letterkunde, Loesje en nog veel meer van al het moois dat Arnhem heeft te bieden. Laat je even weten of je komt?

Foto: Erik Vos

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem-Direct & In The Making bij Rozet Trakteert"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*