Arnhem Direct Update

Nadat ik begin dit jaar ben gestart met het idee voor Arnhem Direct, zijn we officieel 2 weken geleden gestart. Naast Gerjanne Tiemens is het team van bloggers inmiddels uitgebreid met Corine Jansen, Erik Braam, Gerjanne ter Beest, Hans Mestrum, Henk Jan Winkeldermaat, Marloes Lammers en Vincent Leenders.
Dan de cijfers, het is opmerkelijk hoe snel de website is opgenomen door Google en inmiddels een goede positie heeft gekregen op relevante trefwoorden. Zo staan we bijvoorbeeld in de top 10 van Google als je zoekt op Sonsbeek 2008, een onderwerp waarover we regelmatig schrijven.

Eea heeft geresulteerd dat we binnen 2 weken bijna 1.500 bezoekers hebben mogen ontvangen en op dit moment schommelen tussen de 100 en 200 bezoekers per dag. Ruim een derde daarvan komt binnen via Google, de overige bezoekers komen ofwel rechtstreeks of via een verwijzing op andere websites.

Achter de schermen zijn we druk bezig met de uitwerking van het plan hoe de website er straks uit moet komen te zien (nu nog prototype), de samenwerking met partners en uiteraard zijn we continue op zoek naar mensen die interesse hebben om mee te werken aan Arnhem Direct. Mocht je ook interesse hebben, neem dan even contact met Gerjanne Tiemens.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Direct Update"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*