Arnhem opnieuw op zoek naar sportkampioenen

Na een zeer succesvolle eerste editie over 2011, waarover op Arnhem-Dichtbij vooral in beeld verslag werd gedaan, organiseert Sportbedrijf Arnhem ook dit jaar weer de Arnhemse Sportverkiezing. Op de site van het Sportbedrijf kunnen alle Arnhemmers tot 17 februari aangeven wie volgens hem of haar beslag gaat leggen op de titel in een van de zeven categorieen: sportman, sportvrouw, sporttalent, aangepast sporten, sportvrijwilliger, sportaanbieder en sportploeg.

Het beoordelingsjaar voor de nominatie loopt van 1 januari tot en met 31 december 2012. Elke voordracht moet zijn voorzien van een omschrijving van de geleverde prestatie, een korte motivering en de naam van een contactpersoon bij wie nadere informatie kan worden verkregen. Daarnaast gelden voor elke categorie specifieke richtlijnen. Voor de exacte eisen klik je op de link van de aanmeldingen.

Sportbedrijf Arnhem zet dit keer groter in op social media via het Twitter-account @sportinarnhem en de hashtag #svArnhem. Nieuws over de verkiezing kun je volgen op een speciale Facebook-pagina. De verkiezing van 2012 vindt plaats op woensdag 24 april 2013 in Luxor Live.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem opnieuw op zoek naar sportkampioenen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*