Arnhemmers leren bridgen in uniek bridgecafé

Het is buiten Arnhem misschien wel bekender dan in Arnhem zelf, maar onze stad is in het unieke bezit van een sfeervol bridgecafé en een heel sterke BridgeSchool. Iedereen in Arnhem en omstreken die eens wil zien waarom bridge wereldwijd zo razend populair is, kan in september aan de slag.

Op 21 september start BridgeSchool Arnhem weer vooraan met de cursus Bridge met een Lach. De BridgeSchool laat graag zien dat iedereen kan leren bridgen. Geef je nu ook op voor de starterstraining in september en ervaar hoe leuk bridgen is.

De trainingen worden gegeven in de DenkTank Arnhem, dé plek om te leren bridgen. De zaal is volledig ingericht om het spel te (leren) spelen.

Bridge met een Lach 1 is de starterstraining. Die is geschikt voor alle mensen die willen leren bridgen of nog maar heel weinig ervaring hebben.

Honderden cursisten gingen je er voor, maakten kennis met elkaar en met het spel. Zij hebben er voor altijd een mooie activiteit en vrienden bij.

Het heet niet voor niets Bridge met een Lach, leren bridgen bij BridgeSchool is Arnhem is vooral erg leuk. Twijfel je nog? Neem dan een proefles.

Meer informatie over de training en aanmelden: bridgearnhem.nl

Foto: Kanaalstreek.nl.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemmers leren bridgen in uniek bridgecafé"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*