Arnhemse Top 2000 Muziekhelden in Luxor Live

ARNHEM – Op woensdag 21 december is het zover: de unieke, eenmalige avond vol met Arnhemse popgeschiedenis in Luxor Live. De avond bevat echte Ernemse live-optredens van Erik Mesie, Aristakes, Hank The Knife& The Jets en The Shakers.

Wie bij deze avond aanwezig wil zijn, moet opschieten. Er zijn inmiddels ruim 500 kaarten verkocht. De komende twee weken wordt op Arnhem Direct verder ingegaan op de bijzondere mensen die Arnhem een onvergetelijk moment gaan geven.

Deze avond is gerealiseerd door twintig Arnhemmers. Om de artiesten tegemoet te komen, hebben zij ieder honderd euro op tafel gelegd, in ruil voor twintig kaarten. Voor deze bijzondere avond zijn er via LuxorLive.nl nog 200 kaarten à 10 euro te koop.

Tom Blomberg
Tom heeft als DJ de dankbare taak de live-optredens met zijn plaatjes en praatjes te verbinden. Met zijn ervaring, zijn kennis en een volle LuxorLive komt dit helemaal goed.

Als vermaard presentator van o.a De Nationale Hitparade, De Vakantiespits en Weekend Retour en producer van De Avondspits weet hij als geen ander de sfeer aan te voelen. Ik sprak hem van de week nog en zijn lijstjes en hoofd lopen vol met de platen die hij zeker op 21 december gaat draaien(Sister Sledge, the Beatles, Justin Timberlake).

Zijn link met Arnhem ligt met name in de liefde. Hier in Arnhem reeds alom bekend, heeft Tom nu ook zelf ontdekt dat Arnhemse Meisjes de leukste zijn. Daarnaast vermaakt Tom in café De Kroeg de gasten nu ruim vijf jaar met zijn popquiz, die voor de ware popkenner een echte uitdaging is.

Indrukwekkend is dat Tom zijn bijnaam ‘De Dikke Blomberg’ ten dienste heeft gesteld van de Nederlandse popliefhebber. Op zijn website tomblomberg.nl vind je allerlei feitjes over (nieuwe) artiesten, een live agenda, jingles en programma’s uit zijn rijke verleden en nog veel meer.

Hij deelt zijn passie voor de muziek dagelijks op deze goedbezochte site en prikkelt de bezoeker met een prijsvraag en geeft stof tot nadenken met zijn rubriek ‘Taalflaters’.

Arnhemmers, overtuig jezelf en kom dus op 21 december met eigen ogen en oren zien/luisteren naar deze geweldige DJ. Ik weet zeker dat Tom er voor zorgt dat je er geen spijt van zal hebben.

Meer info over Tom Blomberg: www.tomblomberg.nl

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemse Top 2000 Muziekhelden in Luxor Live"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*