Arnhemse Boys heeft weer een clubblad: De Tribune

Voor voetbalvereniging Arnhemse Boys heeft 2009 in het teken van de verhuizing gestaan naar het nieuwe sportcomplex op de rand van Arnhem-Zuid. Zo’n beetje het beste dat de club is kunnen overkomen, aldus Jeroen Wigman, die vanuit het bestuur Pers & Communicatie?in zijn portefeuille heeft, in een eerdere posting op Arnhem-Direct.

Hij weet nu met trots te melden dat de Boys na jaren ook weer een clubblad hebben: De Tribune. Het nieuwe clubblad zal 4 keer per jaar gaan verschijnen. In de eerste editie blikt het echtpaar Hennie en Han Cornelissen terug op de tijd dat zij met regelmaat het clubblad samenstelden, dat destijds nog het “Boys-journaal” heette.

Een stukje voetbalgeschiedenis dat teruggaat naar de jaren 70-80. De verschijning van Boys-journaal werd stopgezet vanwege een gebrek aan copy en het feit dat de stencilmachine (!) kapot ging en geen geld beschikbaar was voor vervanging.

De Tribune nr. 1, jaargang 1 kan ook digitaal worden gelezen op de website van Arnhemse Boys Schuytgraaf, die eerder dit jaar ook al in het nieuw is gestoken.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemse Boys heeft weer een clubblad: De Tribune"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*