Awearness Fashion Shoptour 12 oktober Arnhem

Awearness Fashion Shoptour tijdens Dutch Sustainable Fashion Week

Tijdens Dutch Sustainable Fashion Week van 6 – 15 oktober, organiseert Awearness Fashion een Fair Fashion Shoptour op donderdagavond 12 oktober in Arnhem. Modestad Arnhem heeft een groot aanbod eerlijke mode gemaakt met respect voor mens en milieu. We bezoeken vier eerlijke Arnhemse winkels met een hoofdrol voor het Modekwartier: Frou Frou’s Vintage, hippe Breiwinkel Recht en Averecht, modewinkel Marie Marie en tenslotte Ho&Mulder Store in de Beekstraat.

Jeannette en Wilma van Awearness Fashion zijn de hosts van deze tour. De winkels ontvangen ons met een hapje en drankje en we krijgen een korte presentatie over hun winkel en relatie met duurzaamheid. Uiteraard is er ook tijd om te shoppen mét een speciale aanbieding exclusief voor de shoptour. Een ticket bestel je HIER.

De shoptour is informatief, gezellig, en je ontdekt de mooiste fair fashion producten!

PRAKTISCH: We starten in het Modekwartier op de Klarendalseweg, het verzamelpunt is buiten bij restaurant Goed Proeven. Kom je met het OV? Stap dan uit bij Station Velperpoort. Vanaf ons laatste adres, Ho & Mulder, is het niet ver naar Centraal Station Arnhem. Wil je parkeren tussen Modekwartier en Ho & Mulder in, kies dan voor de Musis garage.

De shoptour wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Arnhem / Made in [Arnhem].

Reacties