Beatbusters op wintereditie Festival de Luie Hond

Beatbusters, Roots Rising en The Funkstamatics zijn de muzikale headliners van de wintereditie van Festival de Luie Hond.

Een 3-daags festival van 27 t/m 29 januari op een nieuwe, volledig overdekte locatie van Paintballworld Meinerswijk. Foodtrucks, vintagemarkt Wijvenkraam en lasergamen voor kids complementeren het aanbod

Funky friday
De Luie Hond trapt af op vrijdag 27 januari om 16.00 uur met de grootste vrijdagmiddagborrel van Arnhem en omstreken. Kom borrelen met collega’s of vrienden en eet samen een stamppot.

Geniet van een van de beste live funkbands van Nederland: The Funkstamatics. Dans de nacht tegemoet met de beats van Dj Trap, Switch en Mike Costez (Work them) of in the Silent disco van Taped.

Music
Elke dag ontspannen beats, een spetterend liveoptreden en dansen tot de nacht valt. Absolute headliner is de Nederlandse Ska band: Beatbusters.

Deze band die al 30 jaar een feestje bouwt op de allergrootste festivals van Nederland komt op zaterdagavond naar Arnhem. Volledige line-up: Beatbusters, Roots Rising, The Funkstamatics, Cravings, Baobab Utd. Dj Trap, Mike Costez,

Food
10 verschillende foodtrucks zorgen voor een divers aanbod van winterse kost. The Beef Chief maakt hun prijswinnende big fat juicy burgers. Topchefkok Ton Verhaar maakt zijn debuut op een festival met gerookte makreel en slowcooked chicken taco’s. Babo Coffee schenkt zoals altijd de lekkerste koffie van Arnhem en neemt eigengemaakte taart mee.

Catering Samen ontwikkelde speciaal voor De Luie Hond een aantal verrassende stamppotten. Overige line-up Food: Chasse Patat, Jojo poffertjes, De Hapjesplank, Haute dog.

Randprogramma: Wijvenkraam, Barberstation and more

Vintagemarkt Wijvenkraam opent in onze hal hun terrein op zaterdag van 13.00 tot 18.00 en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Alle kramen zijn reeds verhuurd. Een mobiele versie van The Barberstation wordt zaterdag en zondag opgebouwd. Alle mannen zijn welkom voor knippen en scheren Barberstation style. Baard niet verplicht! Verder nog Taped Photobooth & Silentdisco.

Kidsplayground
Ben je onder de 12, dan hoef je geen entree te betalen voor Festival de Luie Hond. In het weekend is er een uitgebreid kidsprogramma. Zo is er in samenwerking met Paintballworld Arnhem een speciale ruimte ingericht om te lasergamen.

Verder kunnen de allerkleinsten geschminkt worden en is er een grote kliederwand om je op uit te leven met stiften en vingerverf.

Festival De Luie Hond | wintereditie
Locatie Paintballworld Arnhem, Meinerswijk 13.

Vrijdag 27 januari 16.00 tot 23.00
Zaterdag 28 januari 13.00 tot 23.00 (Wijvenkraam: 13.00 tot 18.00)
Zondag 29 januari 11.00 tot 20.00 (Wijvenkraam: 11.00 tot 17.00)

Prijs: Dagkaart EUR 5,- (t/m 12 jaar gratis toegang)

Meer info > Festival de Luie Hond
Facebookevent > http://bit.ly/fdlhwinter2017
Funky Friday > http://bit.ly/fdlhfunkyfriday

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Beatbusters op wintereditie Festival de Luie Hond"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*