Beleef Landleven in het Openluchtmuseum

Beleef Landleven 2014 (Foto: Marco Derksen)

Het tijdschrift ‘Landleven’ bestaat dit jaar twintig jaar. Dat wordt groots gevierd met een extra uitgebreide editie van het evenement ‘Beleef Landleven’ van vrijdag 9 t/m zondag 11 september in het Nederlands Openluchtmuseum voor iedereen die van buitenleven houdt.

Tijdens het evenement is de inhoud van het tijdschrift als het ware ‘real time’ te beleven. En er valt inderdaad heel wat te beleven en het volgende is een kleine greep uit het totale aanbod. Bij workshops kan er worden gekozen uit papierknippen, bushcraft en overleven in de natuur, sigaren rollen, smeden, broodjes bakken en wilgenvlechten voor kinderen, schilderen, boomklimmen en vogelvriendelijke tuin.

Verder zijn er demonstraties vershout bewerking, smeden, manden en wilgen vlechten. Naast een wedstrijd vuur maken voor kinderen, een algemene en een vogelquiz vindt tijdens ‘Landleven Beleven’ ook het Nationaal Kampioenschap Zeisen plaats. Kortom, drie dagen lang volop actie en beleving in het Nederlands Openluchtmuseum.

Speciaal voor dit evenement is er een familie-arrangement samengesteld met korting op de toegangsprijs voor het Openluchtmuseum en een aantal extra’s. Meer informatie over het programma is te vinden op de website van Landleven of door te klikken op de onderstaande kaart.

BLL-Plattegrond-2016

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Beleef Landleven in het Openluchtmuseum"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*