Dagschotel viert vijfjarig bestaan met mini-festival

5 jaar Dagschotel - Luxor Live

Dagschotel, de Arnhemse organisator van non-conformistische dansavonden, is jarig en viert dat zaterdag 10 september met een mini-festival met de absolute hoogtepunten uit haar vijfjarig bestaan in alle zalen van Luxor Live.

Gevarieerd programma
Dagschotel trekt een zeer groot blik aan eclectische DJ’s, live-acts, prikkelende performers en andere artiesten open om de verjaardag mee te vieren. De kers op de verjaardagstaart is model, DJ, performer, schrijver, Expeditie Robinson-kandidaat, ambassadeur van de EuroPride, bezitter van een ELLE Personal Style Award en transvrouw Valentijn de Hingh. Zij wordt deze avond bijgestaan o.a. H√∂mpfding√•, Da Kliek, Annemerijn, Darko Essen, DJ Superdoei, DJ Trap (Work Them), NOUVEL, VJ Orwell, The Midnight Monkeys, Boothiful, Ralph Cunt, Selekt, Kelly&Pleun en Dagschotels eigen masterchefs: Chefs de Partie.

Mini-festival
Dagschotel maakt voor dit spektakel gebruik van de grote en bovenzaal van Luxor Live, maar ook ruimtes die minder voor de hand liggen. Zo worden zelfs de rookruimte en de toiletten omgebouwd tot dansvloeren. Wanneer je zaterdag door Luxor Live dwaalt, zul je ongetwijfeld nog veel meer Dagschotel-esque fratsen tegenkomen.

Een beperkt aantal kaartjes voor het mini-festival met als thema ‘Gotta catch ‘em all’ is voor slechts € 5,- verkrijgbaar in de voorverkoop bij Brigant, Waaghals en TAPE. Aan de deur van Luxor Live betaalt men € 7,50.

Meer informatie over 5 jaar Dagschotel is hier te vinden.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Dagschotel viert vijfjarig bestaan met mini-festival"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*