Bizar Bazar ontvangt hooggeëerd bezoek voor prijsuitreiking

Facebook @BizarBazarArnhem

Het Arnhemse hotel-bar-restaurant Bizar-Bazar mag als één van de winnaars van de Pieter van Vollenhoven prijs als locatie dienen voor de daadwerkelijke uitreiking. De Pieter van Vollenhovenprijs is een jaarlijks terugkerende prijs aan een particulier of organisatie die de uitdaging is aangegaan om een monumentaal pand in Nederland te behouden door het een nieuwe bestemming te geven.

Lutherse kerk

In 2019 zijn meerdere  winnaars uit de bus gekomen, waaronder dus Bizar-Bazar, dat zich huisvest in de voormalige Lutherse Kerk op de rand van het centrum en Klarendal. De prijsuitreiking en afsluitende borrel zullen plaatshebben op 16 november, onder belangstelling van een selecte groep genodigden. Onder hen uiteraard Prof. mr. Pieter van Vollenhoven zelf, D66 minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven en VVD-wethouder Jan van Dellen.

Hooggeëerd bezoek

Eigenaresse Mirella Kreger: “Het is voor ons een grote eer om deze prijs te ontvangen, én om dit hooggeëerde bezoek te mogen ontvangen. We gaan ons uiterste best doen om onze gasten te laten zien waarom wij deze prijs gewonnen hebben en ze laten genieten van onze prachtige omgebouwde kerk met zwevende hotelkamers, overheerlijk eten, goede wijnen en vooral heel erg veel sfeer en gezelligheid.”

 

Reacties