Kunst in de openbare ruimte zoekt toekomst!

Er is de afgelopen jaren veel veranderd als het gaat om kunst in de openbare ruimte. Hoe ontstaan tegenwoordig deze projecten tegenwoordig? Wat gaat goed en wat kan beter? De Kunstenbond brengt opdrachtgevers, kunstenaars en het publiek met elkaar in gesprek in het debat “Kunst in openbare ruimte zoekt toekomst!”.

Het debat vindt op 6 november plaats bij Motel Spatie in Arnhem. Vanaf 14.00 uur ben je welkom om binnen te wandelen. Om 14.30 begint het programma met interessante kunstenaars en opdrachtgevers. Er is voldoende ruimte om mee te praten. Zo werkt de Kunstenbond toe naar een mogelijk toekomstbeeld voor kunst in de openbare ruimte. Praat je mee?

Aanwezig zijn onder meer Gijs Frieling (hoofd adviseur kunst van de Rijksgebouwendienst en beeldend kunstenaar), Hans van Houwelingen (beeldend kunstenaar), Theo Tegelaars (projectorganisatie TAAK), Femke Schaap (beeldend kunstenaar) en Jeroen Jongeleen (beeldend kunstenaar en verbonden aan Motel Spatie). Het gesprek wordt geleid door Marlies Leupen.

 

Het debat vindt plaats bij Motel Spatie, Hisveltplein 21-35 6826 EM Arnhem. Je kan je aanmelden via info@kunstenbond.nl

 

Een aankondigingsfilmpje kunt u hier bekijken.

Reacties