Boekpresentatie Colheita

“Hij kwam nog iets dichterbij – hij kon zich niet herinneren ooit eerder de geur van mama te hebben opgesnoven. Als dit tenminste h√°√°r reuk was en niet die van de dood.”

In 2014 begon ik aan Colheita, mijn eerste psychologische thriller. Het verhaalt van de oudere en welgestelde Jacques en diens dagelijkse demonen. Zijn allesbepalende relatie met zijn moeder, de onmogelijke liefde voor Maurice en de daaruit volgende ramp die doorechoot naar vandaag en dit alles overgoten met port – véél port: dat is Colheita.

Op zaterdag 12 november zal het boek bij het Erfgoedcentrum in Rozet worden gepresenteerd met klaroengeschal en gezang. Ik zal fragmenten uit Colheita voorlezen en exemplaren signeren. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Meer informatie over de boekpresentatie vind je op Facebook.

Reacties

Over de auteur

René Gademann
Een Mowl’etje [mo’wɛləcə] is een kort verhaal van exact honderdvijftig woorden. Het is bedacht en ontwikkeld door René Gademann die al sinds jaar en dag publiceert op www.mowl.eu. En elke zaterdag op Arnhem Direct. Kortgeleden is van zijn hand de thriller Colheita verschenen bij de Arnhemse uitgeverij Aquazz. Het boek is ook verkrijgbaar bij de boekhandel.

Wees de eerste die reageert op "Boekpresentatie Colheita"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*