Burgers’ Zoo was in 2008 De Beste Attractie van Nederland

{title}

Burgers’ Zoo is door meer dan 100.000 Nederlanders gekozen tot de beste attractie van Nederland in 2008. Consumenten konden door middel van een online enquete op www.attractiewijzer.nl en www.daytrip.nl hun stem uitbrengen. Directeur Alex van Hooff mocht de bijbehorende wisseltrofee, een kunstwerk van beeldend kunstenaar Ton Freens, in ontvangst nemen voor ‘het leukste dagje uit’. Van Hooff toonde zich apetrots: “Burgers’ Zoo heeft de afgelopen jaren wederom een enorme vernieuwingsslag uitgevoerd. Met als laatste succesnummer de Rimba, een nieuw leefgebied met meerdere diersoorten bij en door elkaar, dat het publiek enorm blijkt aan te spreken.”

De verkiezing van De Beste Attractie van Nederland is een initiatief van ToerNed, een federatie van ruim veertig dagrecreatiebedrijven in binnen- en buitenland, die samenwerken op het gebied van promotie en kennisuitwisseling. Voor de ToerNed Award waren negen dagattracties genomineerd. Het juryrapport gaf Burgers’ Zoo bijzondere waardering voor ‘onder meer voor de originaliteit en aantrekkelijkheid van de vernieuwde leefgebieden voor de dieren, de productvernieuwing, innovatie op het gebied van zakelijke events, vernieuwingen in het productconcept (productontwikkeling) en het algehele kwaliteitsniveau van de dagattractie.’

Sinds 8 april jl. is het dierenpark wekelijks om 23.20 uur te zien op de woensdagavond bij SBS6 in de docusoap Burgers’ Zoo: Drukte In De Dierentuin. Het park is tot en met 31 oktober dagelijks geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Burgers’ Zoo was in 2008 De Beste Attractie van Nederland"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*