We hebben een logo!

Eind vorig jaar plaatsten we hier een oproep voor een logo. Vervolgens bleef het heel stil, ook in onze mailbox. Uiteindelijk hadden we op de gestelde deadline 0 logo’s ontvangen.

Enigszins teleurgesteld bedachten we een plan B, maar voordat we daarmee concreet aan de slag gingen, meldde zich ineens Dennis Willems. Hij was geïnspireerd geraakt door de oproep in december en had een logo ontworpen.

De afgelopen weken werden er n.a.v. zijn eerste ontwerp en onze op- en aanmerkingen hierop, varianten bedacht, andere lettertypes en kleuren uitgeprobeerd. En nu is het klaar!

Arnhem Direct heeft een logo! from Arnhem Direct on Vimeo.

Omdat we zo ontzettend blij en trots zijn op ons nieuwe logo, konden we het niet langer voor onszelf houden. Bovenaan deze pagina prijkt nu nog even het grote ?, maar morgen komt hier het nieuwe logo te staan. Dat wordt even een beetje improviseren, maar in de nieuwe lay-out voor de website ziet dat er straks allemaal helemaal goed uit.

Komende 2 weken zijn we nog bezig met de puntjes op de i zetten voor de vernieuwde Arnhem Direct-site. Als alles volgens planning blijft verlopen, gaat de nieuwe website medio mei live. In de vernieuwde website komen de thema’s van Arnhem Direct veel beter tot hun recht en is er meer ruimte voor aan deze thema’s gerelateerde informatie. Onze stagiare Maikel van den Bos, student CMD van de HAN, is er hardstikke druk mee bezig en ik kan alvast verklappen dat het een fris, kleurig en overzichtelijk geheel aan het worden is.

Bij deze willen we Dennis nogmaals hartelijk bedanken voor het mooie logo dat hij voor ons heeft ontworpen. Weer een mooi voorbeeld van hoe iemand vanuit zijn passie en talent een steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van Arnhem Direct!

Arnhem Direct logo

Reacties

Wees de eerste die reageert op "We hebben een logo!"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*