Dag van de Bouw: rondleidingen door Musis en Theater aan de Rijn

Tijdens de Dag van de Bouw, op zaterdag 4 juni, kunnen Arnhemmers een kijkje nemen bij twee culturele bouwprojecten in de stad.

Zowel Musis als Theater aan de Rijn stellen hun bouwplaats tussen 10.00 en 16.00 uur open voor het publiek. Bij beide bouwprojecten worden rondleidingen gegeven.

Musis
Bij Musis wordt hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe zaal voor Het Gelders Orkest. Of dat orkest bij de opening van de zaal nog bestaat is zeer de vraag, want de subsidie voor het orkest wordt hoogstwaarschijnlijk stopgezet.

Musici van het Gelders Orkest verzorgen tijdens de Dag van de Bouw in ieder geval een kort optreden op de bouwplaats. De optredens vinden plaats om Om 12.00, 13.00 en 14.00 uur.

Theater aan de Rijn
Theater aan de Rijn heeft haar ingang op dit moment in de winkelstraat, maar het pand wordt op dit moment verbouwd. De nieuwe ingang komt in het Bartokkwartier, naast het Feestaardvarken.

Tijdens rondleidingen vertellen de bouwers meer over de verbouwing van het theater. Om 13.30 uur zal Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland, aanwezig zijn.

Bij Musis kunnen bezoekers zich melden bij de hoofdingang van Musis aan de Velperbinnensingel. Bij Theater aan de Rijn zijn bezoekers welkom via de achterzijde aan het Bartokkwartier (direct naast het Feestaardvarken).

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Dag van de Bouw: rondleidingen door Musis en Theater aan de Rijn"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*