Dag van de Bouw op Sportpark Schuytgraaf

{title}

In het kader van de “Dag van de Bouw” kon je zaterdag 6 juni een kijkje nemen bij circa 250 bouwprojecten in Nederland. Een daarvan was Sportpark Schuytgraaf aan de rand van Arnhems’ nieuwste woonwijk dat de thuishaven wordt van voetbalvereniging Arnhemse Boys en tennisvereniging TV Schuytgraaf. Het complex krijgt de beschikking over 4 voetbalvelden (waaronder een kunstgrasveld, 8 tennisbanen, kantoren, kleed- en businessruimte, een horecagedeelte en een kindercrèche met buitenschoolse opvang.

Belangstellenden waren van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur en naar schatting van een van de medewerkers kwamen een kleine 300 mensen een kijkje nemen en dat was boven de verwachtingen. Het sportpark zit in de finale fase, de rollen voor het kunstgrasveld lagen klaar om te worden uitgerold en je kon aan de hand van een overzichtelijk routekaartje op de beide verdiepingen een goede indruk krijgen van het geheel. De tribune en de businesslounge, met een mooi overzicht op het komende hoofdveld maakten op mij de meeste indruk. Tijdens deze dag konden ook de perrontunnel van Arnhem Centraal en nieuwbouwwoningen in Presikhaaf worden bezocht.

Tijdens deze dag konden ook de perrontunnel van Arnhem Centraal en nieuwbouwwoningen in Presikhaaf worden bezocht. De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de grootste werkgeversorganisatie in Nederland, die de belangen behartigt van ruim 5.000 bouw- en infrabedrijven in Nederland.

Arnhemse Boys, dat dit jaar haar 90e verjaardag viert, mag trots zijn op het nieuwe thuishonk, want het biedt volop kansen voor een nieuwe bloeiperiode. De officiële opening vindt plaats op 11 juli, een week later staat een wedstrijd tussen de Boys en Oud Vitesse op het programma, omlijst met diverse activiteiten.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Dag van de Bouw op Sportpark Schuytgraaf"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*