DansTREK is hét dansfestival van Arnhem

Introdans - Three. Foto: Hans Gerritsen

Op zaterdag 11 maart kunnen dansliefhebbers van 20.30 uur tot diep in de nacht hun hart ophalen bij Stadstheater Arnhem. ArtEZ, Generale Oost, Introdans en Stadstheater Arnhem hebben de krachten gebundeld en serveren hét dansfestival van Arnhem: DansTREK. In Stadstheater Arnhem proef je van wat Arnhem op het gebied van dans op de kaart heeft staan.

De vier partners – die onderling al nauw samenwerken om Arnhem als dansstad op de kaart te zetten – organiseren met DansTREK een toegankelijk dansevenement. Op DansTREK worden uitersten van dansstijlen bij elkaar gebracht, om een breed publiek van te laten genieten. Men kan proeven van performances en voorstellingen, en aan het eind van de avond gaan de voetjes van de vloer.

Highlights uit het programma

Macho Macho – Igor Vrebac / Generale Oost
‘Macho Macho’ van Igor Vrebac is een aantrekkelijk theaterduet waarin mannelijke schoonheid op de proef wordt gesteld. Twee mannen pogen om er goed uit te zien, sexy te zijn en sterk te blijven, maar de fysieke uitputtingsslag die hierdoor ontstaat, brengt ze dichter bij elkaar en hun emoties.

Preview ‘Roze Cast – Introdans
‘Roze Cast’ is een choreografieproject van Introdans en SWOA met roze ouderen met als doel de zichtbaarheid van de roze oudere in de maatschappij en de ouderenzorg te vergroten. Choreograaf Adriaan Luteijn ging op zoek naar inspiratiebronnen van de deelnemende ouderen, hun levensverhalen, maar ook van LHBT-kunstenaars (LHBT staat voor lesbienne, homo, biseksueel en transgender).

‘Variations on a Square’ – Nicole Beutler / ArtEZ
Op basis van de fascinerende partonen van de Amerikaanse square dance ontwikkelde choreograaf Nicole Beutler een choreografie waarin de dansers als een efficiënte machine functioneren en daar uiteindelijk uitbreken.

Voor het gehele programma en kaartverkoop ga je naar stadstheater-arnhem.nl.

Praktische informatie
Wanneer: zaterdag 11 maart 2017, vanaf 20.30 uur
Locatie: Stadstheater Arnhem
Tickets: € 20,-
Ticketverkoop: stadstheater-arnhem.nl

Reacties

Wees de eerste die reageert op "DansTREK is hét dansfestival van Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*